Förening

Fältbiologerna

Ikon för platsvisare På flera orter

Gå med i Fältbiologerna och kämpa för en bättre värld. Alla har rätt till en framtid och vi tycker att miljön är den viktigaste aspekten i det arbetet.

Fältbiologerna är Sveriges största ideella förening för unga som är intresserade av natur och miljö och Naturskyddsföreningens fristående ungdomsorganisation. Sedan 1947 är vi en stark och radikal röst i miljödebatten samtidigt som vi ger unga en meningsfull relation till naturen.

Vi vill ha en värld med naturens bästa i centrum!

Dagens människor lever långt över våra tillgångar och än idag är det många som inte förstår hur allvarliga problem vid står inför. Vi tycker att alla måste agera och reagera, vi måste skapa förändring. Vi står upp för naturen, djuren och växterna genom att stoppa avverkningar, hålla föreläsningar, genomföra manifestationer samt driva opinion i frågorna vi brinner för.

Hos oss samlas nyfikna och modiga unga med olika bakgrunder och olika intressen över hela Sverige. Med starka röster och öppna famnar kämpar vi tillsammans för en hållbar framtid!

Rädda miljön och engagera dig genom att påverka skolor, makthavare och företag. Bli en miljöhjälte och gör skillnad tillsammans med oss i Fältbiologerna!

Hos Fältbiologerna kan du

  • Anordna events eller aktiviteter
  • Arbeta i en styrelse
  • Bli medlem
  • Jobba i ett specifikt projekt