Förening

Centerstudenter

Ikon för platsvisare På flera orter

Centerstudenter är Centerpartiets fristående studentförbund. Vi arbetar nära Centerpartiet, Centerkvinnorna och Centerpartiets Ungdomsförbund men är politiskt och organisatoriskt självständiga.

I Centerstudenter träffas vi för att utveckla en frihetlig och grön politik, lyssna till intressanta personer, diskutera allt mellan himmel och jord, ta plats och utvecklas som människa. Men vi träffas också för att ha riktigt kul tillsammans, exempelvis umgås på pubkvällar och på hejdundrande fester.

Knyt spännande kontakter och samla värdefulla erfarenheter inför yrkeslivet!

Som medlem knyter du spännande kontakter och samlar värdefulla erfarenheter inför yrkeslivet. Det gäller oavsett om du siktar på en politisk karriär eller samhällsinriktad karriär i näringslivet/genom en myndighet. Centerstudenter är även platsen för dig som delar våra värderingar och vill utvecklas och ha roligt med likasinnade!

Vi arrangerar allt från stämmor, utbildningshelger och intressanta seminarier till mingel, fester till studieresor. Du kan med andra ord göra väldigt många olika saker.

Huvuddelen av Centerstudenters verksamhet sker i våra lokalavdelningar där du blir medlem. Genom ett lokalt engagemang kan du påverka den politiska utvecklingen i din stad tillsammans med andra engagerade. Har vi idag ingen avdelning i din stad hjälper vår riksorganisation dig mer än gärna med att starta en ny lokal avdelning.

Hos Centerstudenter kan du

  • Anordna event eller aktiviteter
  • Arbeta i en styrelse
  • Bli medlem
  • Jobba i ett specifikt projekt