Förening

Centerpartiets ungdomsförbund

Ikon för platsvisare På flera orter

Vi är det gröna, liberala ungdomsförbundet som tror på en fri värld där människor bor var de vill, arbetar med vad de vill, blir vad de vill och älskar vem de vill.

Centerpartiets ungdomsförbund bildades 1919, men den första avdelningen grundades redan 1917 i Läckeby, Kalmar. Vi har alltså varit frihetskämpar i mer än 100 år! Genom att skapa ett öppnare och mer hållbart samhälle vill vi ge alla individer samma möjligheter att förverkliga sina drömmar.

Vi tror inte på staten – vi tror på dig!

CUF är en fristående organisation inom Centerrörelsen, vilket innebär att alla våra medlemmar har medlemsrättigheter i Centerpartiet samtidigt som vi har ett eget politiskt program och en egen organisation som vi själva bestämmer över.

Hos oss kan du både engagera dig lokalt i ditt distrikt eller i din närmaste avdelning och nationellt genom våra utbildningar, politiska arbetsgrupper, vår sociala medier-grupp Smedjan och mycket mer! Varje år samlar vi hela förbundet på förbundsstämman, där vi debatterar och beslutar om vilken politik CUF ska driva.

Vill du bli en grön feministisk liberal, träffa vänner för livet, påverka samhället och åka på sjukt roliga utbildningar i Sverige, Europa och världen? Gå med i Centerpartiets ungdomsförbund idag!

Hos Centerpartiets ungdomsförbund kan du

  • Anordna events eller aktiviteter
  • Arbeta i en styrelse
  • Bli medlem
  • Arbeta administrativt
  • Hjälpa till med sociala medier
  • Jobba i ett specifikt projekt